Pondelok
1. Marec 2021
Vývar(1,9) alebo Šampiňónová krémová ( 1,7) | |
1.Hovädzí mexický guláš s ryžou a syrom (1,7) | |
2.Bravčové rebierka s výpečkom americkými zemiakmi ,horčicou,chrenom a uhorkou (10) | |
3.Hubový prívarok a so žemľovou guľkou so slaninkou (1,3,7,) | |
4. Kurací steak na krémovom rizote s tekvicou a hráškom (1,3,7) | |
5.Quesadilla plnená kuracím mäsom a syrom podávaná s fazuľovou ryžou a dipom (1,3,7) |
Ako alternatíva každý deň : | |
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7 | |
350g Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7 | |
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7 | |
350g Miešaný šalát s americkým dresingom, kuracím mäsom a bagetkou1,7 | |
350g Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom a bagetkou 1,7 | |
350g Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7 | |
350g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7 | |
Zvýhodnené menu : | |
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40 | |
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4 | |
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7 | |
Polievka, hlavné jedlo a nápoj €4,40- Polovičné menu - € 3,00Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 0,50g |
Utorok
2. Marec 2021
Vývar s haluškami (1,9)alebo Šošovicová so zeleninou (1,) | |
1. Bravčová cigánska s hranolkami (10) | |
2. Vykostené kuracie stehno na ázijsky spôsob podávaný s ryžou (1,6) | |
3. Parížsky bravčový rezeň s kašou a uhorkou (1,3,7) | |
4. Domáce cannelloni plnené špenátom a ricottou v rajčinovej omáčke (1,3,7) | |
5.Miešaný šalát s tzatzikami ,kuracou rolkou plnenou špenátom a feta syrom podávaná s bagetkou ( 1,7) |
Ako alternatíva každý deň : | |
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7 | |
350g Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7 | |
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7 | |
350g Miešaný šalát s americkým dresingom, kuracím mäsom a bagetkou1,7 | |
350g Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom a bagetkou 1,7 | |
350g Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7 | |
350g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7 | |
Zvýhodnené menu : | |
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40 | |
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4 | |
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7 | |
Polievka, hlavné jedlo a nápoj €4,40- Polovičné menu - € 3,00Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 0,50g |
Streda
3. Marec 2021
Vývar (1,3,9) alebo Kapustnica (1) | |
1.Bravčové líčka na horčicovo –medovej omáčke so žemľovou knedľou(1,3,7) | |
2.Kelový prívarok s hovädzím mäsom a chlebom (1,3,) | |
3.Bravčový flamender s hranolkami (1,) | |
4.Krémový špenát s volským okom 2ks a varenými zemiakmi (1,3,7) | |
5. Rybie filé na kôprovom kréme s gratínovanými zemiakmi (1,3,4,7) | |
6.Tvarohové guľky plnené ovocím s opraženou strúhankou a maslom (1,3,7) |
Ako alternatíva každý deň : | |
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7 | |
350g Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7 | |
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7 | |
350g Miešaný šalát s americkým dresingom, kuracím mäsom a bagetkou1,7 | |
350g Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom a bagetkou 1,7 | |
350g Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7 | |
350g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7 | |
Zvýhodnené menu : | |
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40 | |
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4 | |
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7 | |
Polievka, hlavné jedlo a nápoj €4,40- Polovičné menu - € 3,00Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 0,50g |
Štvrtok
4. Marec 2021
Vývar(1,9) alebo Brokolicová so zemiakmi a vajíčkom (1,3) | |
1.Hovädzí stroganov s ryžou (1,7,) | |
2.Kuracie stehno s nádivkou ,ryžou a kompótom (1,3,7) | |
3.Mletý rezeň so syrom podávaný s varenými zemiakmi a uhorkou (1,3,7) | |
4.Morčací steak na čerstvých domácich cestovinách s krémovou rajčinovou omáčkou(1,3,7) | |
5. Francúzky Quisch s brokolicou , pórkom , šampiňonmi , cuketou zapečený s kyslou smotanou ,syrom a vajíčkami podávaný so šalátikom(1,3,7,) |
Ako alternatíva každý deň : | |
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7 | |
350g Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7 | |
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7 | |
350g Miešaný šalát s americkým dresingom, kuracím mäsom a bagetkou1,7 | |
350g Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom a bagetkou 1,7 | |
350g Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7 | |
350g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7 | |
Zvýhodnené menu : | |
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40 | |
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4 | |
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7 | |
Polievka, hlavné jedlo a nápoj €4,40- Polovičné menu - € 3,00Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 0,50g |
Piatok
5. Marec 2021
Vývar(1,9) alebo Kelová (1,) | |
1.Jägerschnitzel /bravčový rezeň so šampiňónovou omáčkou | |
a opekanými zemiakmi(1,3,7) | |
2.Kuracia pečienka na jablkách podávaná s ryžou (1,) | |
3.Vykostené kuracie stehno v medovej marináde s basmati ryžou | |
a kapustovým šalátom s kurkumou (1,) | |
4.Pečený pstruh s varenými zemiakmi (4,7) | |
5.Miešaný šalát s marinovanou cviklou, guľkami z čerstvého syru slnečnicovými semienkami a bagetkou (1,7) |
Ako alternatíva každý deň : | |
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7 | |
350g Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7 | |
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7 | |
350g Miešaný šalát s americkým dresingom, kuracím mäsom a bagetkou1,7 | |
350g Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom a bagetkou 1,7 | |
350g Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7 | |
350g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7 | |
Zvýhodnené menu : | |
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40 | |
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4 | |
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7 | |
Polievka, hlavné jedlo a nápoj €4,40- Polovičné menu - € 3,00Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 0,50g |
Sobota
6. Marec 2021
Polievka : Vývar /1,9/ | |
350gVyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou / 1,3,7/ | |
350g Grilovaný camembert /120g/ s varenými zemiakmi a brusnicami /7/ | |
350g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatrskou omáčkou /1,3,7/ | |
350g Čiernohorský rezeň s opekanými zemiakmi /1,3,7/ | |
350g Vyprážaný kurací rezeň s ryžou /1,3,7/ | |
350g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi /1,3,7/ | |
350g Kurací steak na bylinkovom masle podávaný s ryžou /1,7/ | |
350g Cestoviny v hríbovej omáčke s kuracím mäsom /1,7 / | |
350g Špagety Bolognese so syrom /1,7 / | |
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým s kuracím Wrapom /1,7/ | |
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom kuracím mäsom, parmezánom a bagetkou /1,7 ,10 / | |
Pizza Valencia /paradajkový základ ,šunka, syr, kukurica/ | |
Jedlo za zvýhodnenú cenu počas obeda: € 7,- | |
Polievka: Vývar | |
350g Grilovaná panenka na brusnicovej omáčke podávaná s opekanými zemiakmi / 1/ | |
350g Grilovaná panenka na hríbovej omáčke podávaná s ryžou /1,7/ | |
350g Grilovaný losos na bylinkovom masle s varenými zemiakmi /4,7/ |
Nedeľa
7. Marec 2021
Polievka : Vývar /1,9/ | |
350gVyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou / 1,3,7/ | |
350g Grilovaný camembert /120g/ s varenými zemiakmi a brusnicami /7/ | |
350g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatrskou omáčkou /1,3,7/ | |
350g Čiernohorský rezeň s opekanými zemiakmi /1,3,7/ | |
350g Vyprážaný kurací rezeň s ryžou /1,3,7/ | |
350g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi /1,3,7/ | |
350g Kurací steak na bylinkovom masle podávaný s ryžou /1,7/ | |
350g Cestoviny v hríbovej omáčke s kuracím mäsom /1,7 / | |
350g Špagety Bolognese so syrom /1,7 / | |
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým s kuracím Wrapom /1,7/ | |
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom kuracím mäsom, parmezánom a bagetkou /1,7 ,10 / | |
Pizza Valencia /paradajkový základ ,šunka, syr, kukurica/ | |
Jedlo za zvýhodnenú cenu počas obeda: € 7,- | |
Polievka: Vývar | |
350g Grilovaná panenka na brusnicovej omáčke podávaná s opekanými zemiakmi / 1/ | |
350g Grilovaná panenka na hríbovej omáčke podávaná s ryžou /1,7/ | |
350g Grilovaný losos na bylinkovom masle s varenými zemiakmi /4,7/ |