Pondelok

20. Január 2020

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Šošovicová na kyslo1,7
Americký pondelok: BBQ krídielka s hranolkami 6
Vyprážaná cuketa a karfiol s varenými zemiakmi a jogurtovým dipom 1,3,7
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

Utorok

21. Január 2020

Vývar 1,9 alebo Kapustová s párkom 1
Slovensky utorok: Bryndzové halušky s grilovanou slaninkou 1,3,7
Krémové cuketovo –hráškové rizoto s parmezánom 1,7
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €
POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7

Streda

22. Január 2020

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Gulášová s mletým mäsom 1,
Slovenská streda : Hrachová kaša s údeným mäsom , restovanou cibuľkou a chlebom 1
Morčací steak s basmati ryžou s
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

Štvrtok

23. Január 2020

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Karfiolová s hráškom a mrveničkou 1,3
Český štvrtok: Bravčová kotleta s kapustou a zemiakmi
Pražené ryžové rezance so zeleninou a vajíčkom 3,6
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

Piatok

24. Január 2020

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami, parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Cícerová krémová 1,7
Slovensky piatok: Bravčový rezeň z krkovičky XXL s majonézovým šalátom 1,3,7,9
Rybie filé na masle s hráškovou kašou 4,7
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

Sobota

25. Január 2020

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350gVyprážaný syr s varenými zemiakmi a brusnicami 1,3,7
350g Grilovaný camembert /120g/ s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Čiernohorský rezeň s opekanými zemiakmi 1,3,7
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
350g Kurací steak na bylinkovom masle podávaný s ryžou 1,3,7
350g Kurací steak na nivovej omáčke podávaný s hranolkami 1,3,7
350g Cestoviny v hríbovej omáčke s kuracím mäsom 1,7
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom kuracím mäsom, parmezánom a bagetkou 1,7 ,10
Jedlo za zvýhodnenú cenu počas obeda: € 7,-
Polievka: Vývar
350g Grilovaná panenka na prírodnej omáčke so slaninkou podávaná s opekanými zemiakmi 1,
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

Nedeľa

26. Január 2020

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350gVyprážaný syr s varenými zemiakmi a brusnicami 1,3,7
350g Grilovaný camembert /120g/ s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Čiernohorský rezeň s opekanými zemiakmi 1,3,7
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
350g Kurací steak na bylinkovom masle podávaný s ryžou 1,3,7
350g Kurací steak na nivovej omáčke podávaný s hranolkami 1,3,7
350g Cestoviny v hríbovej omáčke s kuracím mäsom 1,7
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom kuracím mäsom, parmezánom a bagetkou 1,7 ,10
Jedlo za zvýhodnenú cenu počas obeda: € 7,-
Polievka: Vývar
350g Grilovaná panenka na prírodnej omáčke so slaninkou podávaná s opekanými zemiakmi 1,
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €