Pondelok

24. Február 2020

350g Hovädzie kocky na šampiňónoch podávané s tarhoňou 1,
350g Vyprážané vykostené kuracie stehná podávané s kašou 1,3,7
350g Kačacie prsia po sečuánsky podávané s ryžou 1,3,6
350g Pečené výpečky s rebierkom podávané s americkými zemiakmi /nakladanú zeleninu, horčicu ,chren nájdete na šalátovom bare/
350g Špagety all Amatriciana 1,7
350g Rybie filé na citrónovo-maslovej omáčke s brokolicovo zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Miešaný šalát s horčicovo-medovou zálievkou ,
grilovanými palcami z bravčovej panenky a bagetkou 1,10
Vývar 1,9 alebo Sošovicová na kyslo 1,7
Celozrnné cestoviny s kuracou šunkou, brokolicou, kukuricou
a cottage syrom
Slovensky pondelok : Kuracia pečienka na jablkách podávaná s ryžou 1
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7

Utorok

25. Február 2020

350g Hovädzie kocky na šampiňónoch podávané s tarhoňou 1,
350g Vyprážané vykostené kuracie stehná podávané s kašou 1,3,7
350g Kačacie prsia po sečuánsky podávané s ryžou 1,3,6
350g Pečené výpečky s rebierkom podávané s americkými zemiakmi /nakladanú zeleninu, horčicu ,chren nájdete na šalátovom bare/
350g Špagety all Amatriciana 1,7
350g Rybie filé na citrónovo-maslovej omáčke s brokolicovo zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Miešaný šalát s horčicovo-medovou zálievkou ,
grilovanými palcami z bravčovej panenky a bagetkou 1,10
Vývar 1,9 alebo Francúzka s haluškami a cestovinou 1,3
Turecky utorok: Šašlík podávaný s hranolkami a tzatzikami 1,3,7
Morčací steak podávaný s bulgurom so sušenými rajčinami a šampiňónmi 1
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7

Streda

26. Február 2020

350g Hovädzie kocky na šampiňónoch podávané s tarhoňou 1,
350g Vyprážané vykostené kuracie stehná podávané s kašou 1,3,7
350g Kačacie prsia po sečuánsky podávané s ryžou 1,3,6
350g Pečené výpečky s rebierkom podávané s americkými zemiakmi /nakladanú zeleninu, horčicu ,chren nájdete na šalátovom bare/
350g Špagety all Amatriciana 1,7
350g Rybie filé na citrónovo-maslovej omáčke s brokolicovo zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Miešaný šalát s horčicovo-medovou zálievkou ,
grilovanými palcami z bravčovej panenky a bagetkou 1,10
Vývar1,9 alebo Boršč 1,7
Slovenska streda: Hovädzie mäso s chrenovou omáčkou a knedľou 1,3,7
Quinoa s pečenou zeleninou podávaná s volským okom 2ks 3,
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7

Štvrtok

27. Február 2020

350g Hovädzie kocky na šampiňónoch podávané s tarhoňou 1,
350g Vyprážané vykostené kuracie stehná podávané s kašou 1,3,7
350g Kačacie prsia po sečuánsky podávané s ryžou 1,3,6
350g Pečené výpečky s rebierkom podávané s americkými zemiakmi /nakladanú zeleninu, horčicu ,chren nájdete na šalátovom bare/
350g Špagety all Amatriciana 1,7
350g Rybie filé na citrónovo-maslovej omáčke s brokolicovo zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Miešaný šalát s horčicovo-medovou zálievkou ,
grilovanými palcami z bravčovej panenky a bagetkou 1,10
Vývar 1,9 alebo Tekvicová krémová 1,7
Český štvrtok : Bravčová kotleta s kapustou a zemiakmi
Pečené kuracie stehno s topiamburom
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7

Piatok

28. Február 2020

350g Hovädzie kocky na šampiňónoch podávané s tarhoňou 1,
350g Vyprážané vykostené kuracie stehná podávané s kašou 1,3,7
350g Kačacie prsia po sečuánsky podávané s ryžou 1,3,6
350g Pečené výpečky s rebierkom podávané s americkými zemiakmi /nakladanú zeleninu, horčicu ,chren nájdete na šalátovom bare/
350g Špagety all Amatriciana 1,7
350g Rybie filé na citrónovo-maslovej omáčke s brokolicovo zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Miešaný šalát s horčicovo-medovou zálievkou ,
grilovanými palcami z bravčovej panenky a bagetkou 1,10
Vývar 1,9 alebo Šampiňónová so zemiakmi a mrveničkou 1,3,7
Slovensky piatok: Mletý rezeň so syrom podávaný s jarným zemiakovým šalátom 1,3,7
Celozrnné cestoviny s rybou a špenátom 1,4,7
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,40
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7