Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia 2 POTs Skalica

Adresa

Potočná 2
Skalica
909 01


Kontakt

Rozvoz: 0905851740
Kontakt: 0905 851 741
svalovic@yahoo.com


O nás

Šetríme Vaše zdravie, Váš čas i Vašu peňaženku :) Objednávky na rozvoz prijímame do 9:45. Poplatok za rozvoz 0,40€ /1 adresa; pri objednávke 4 polievok/šalátov na 1 adresu poplatok neúčtujeme.


Otváracie hodiny

Pondelok: 11:00 - 14:30
Utorok: 11:00 - 14:30
Streda: 11:00 - 14:30
Štvrtok: 11:00 - 14:30
Piatok: 11:00 - 14:30
Sobota: zatvorené
Nedeľa: zatvorené

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 24.06.2019 - 30.06.2019

Pondelok

1. Kurací vývar s mäsom, zeleninou a rezancami A-1,3,9 Klasik
24.6.2019 2. Šošovicová s opečeným viedenským párkom a vareným vajíčkom A-3 Deli
3. Sečuánská polievka s mäsom a ryžovými rezancami Deli
4. Paradajková polievka s mozzarellou, Deli aj sušenými paradajkami a pestom A-7

 

 

Utorok

1. Bravčový vývar so zeleninou, mletým mäsom a mušličkami A-1,3,9 Klasik
25.6.2019 2. Tatranský bravčový guláš so šampiňónmi a brusnicami A-7 Lux
3. Lososový krém s kôprom a corn flakes A-7 Lux
4. Mexická zeleninová polievka s  opečenou chorizo klobáskou

 

 

Streda

1. Morčací vývar so zeleninou a krupicovými haluškami A-1,3,9 Klasik
2. Bohatá kapustová polievka s bravčovým a údeným mäsom, Lux klobásou a sušenými slivkami
3. Demikát, bryndzový krém s opečenou slaninkou, Lux
kyslou smotánkou a pažítkou A-7
4. Le Potage, francúzsky zeleninový krém Deli
so syrom Mimolette a krutónmi A-7

 

 

Štvrtok

1. Teľací vývar so zeleninou a pečeňovými haluškami A-1,3,9 Extra
2. Kotlíkový guláš z dvoch druhov mäsa na červenom víne Lux
3. Morčacie na smotane s kari, s červenou paprikou a tarhoňou A-1,3,7 Lux
4. Letná zeleninová s bulgurom a balkánskym syrom A-1,6,7

 

 

Piatok

1. Silný vývar z bažanta so zeleninou, šampiňónmi Deli a spätzle rezancami A-1,3,9
2. Ruský boršč z čerstvej kapusty s mäsom a kyslou smotanou A-7 Lux
3. Sviečková: zeleninový krém s hovädzím mäsom a brusnicami A-7,9,10 Lux
4. Špenátový krém s opečenými slnečnicovými semiačkami, Deli
reďkovkou a strúhaným syrom Vrchár A-7