
Adresa
Dolné Bašty 1
Trnava
Kontakt
Rozvoz: Možnosť rozvozu každý deň - iba ponuka alacarte (nie denné menu).
Kontakt: 0910 936 699
trnava@pivarenbokovka.sk
www.pivarenbokovka.sk/tt
O nás
My v Bokovke sme verní dobrému pivu a chutnému jedlu. Sme verní kvalite a jedinečnosti piva Budweiser Budvar, vyrábaného so stáročnými skúsenosťami z najkvalitnejších surovín. Verní sme aj starostlivo pripravovanému skvelému jedlu a prvotriednemu servisu, pri ktorom nešetríme úsmevom. A to všetko robíme preto, aby ste nám zostali verní aj vy.
Otváracie hodiny
Pondelok: | 11:00-00:00 |
Utorok: | 11:00-00:00 |
Streda: | 11:00-00:00 |
Štvrtok: | 11:00-00:00 |
Piatok: | 11:00-01:00 |
Sobota: | 11:00-01:00 |
Nedeľa: | 11:00-00:00 |
Menu na týždeň: 23.05.2022 - 29.05.2022
Pondelok
Polievka: 0,25 l Česká bramboračka 1 | |
Menu 1: 150 g Vyprážaná mozzarella s rajčinovým dipom, domáce hranolky 1,3,7, | |
Menu 2: 150 g Bravčové kare na srbský spôsob s dusenou ryžou, listový šalát 1 | |
Gourmt: 150 g Kuracie prsia Supreme (s ramienkom) na grile, opekané zemiaky so šampiňónmi, rukola 1 | |
" |
Utorok
Polievka: 0,25 l Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a haluškami 1,3,9 | |
Menu 1: 300 g Špagety Carbonara s parmezánom 1,3,7 | |
Menu 2: 150 g Zapekané kuracie prsia so šunkou syrom a broskyňou, dusená ryža, rajčinovo-paprikový šalát 1,7 | |
Gourmet: 150 g Hovädzie líčka na červenom víne so zemiakovým pyré, miešaný listový šalát |
Streda
Polievka: 0,25 l Frankfurtská s párkom 1 | |
Menu 1: 180 g Vyprážaný karfiol s petržlenovými zemiakmi, domáca tatárska omáčka 1,3,7,10 | |
Menu 2: 150 g Kuracie červené curry s dusenou ryžou 6 | |
Gourmet: 150 g Grilovaná bravčová panenka s pečenými zemiaky a balsamico cibuľou, miešaný šalát |
Štvrtok
Polievka: 0,25 l Zeleninový krém s krutónmi 1,3,7,11 | |
Menu 1: 300 g Domáca pizza z plechu 1,3,7 | |
Menu 2: 150 g Bravčový paprikáš s domácimi haluškami, kyslá uhorka 1,3,7 | |
Gourmet: 150 g Grilovaný flank steak s baby zemiakmi, miešaný listový šalát, dresing z celozrnnej horčice 10 |
Piatok
Polievka: 0,25 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1,3,9 | |
Menu 1: 300 g Pečené buchty s lekvárom 1,3,7 | |
Menu 2: 150 g Kuracie jemne pikantné soté s dusenou ryžou 1 | |
Gourmet: 150g Černohorský bravčový rezeň so štuchanými zemiakmi, domáca čalamáda 1,3,7 |