
Adresa
Dolné Bašty 1
Trnava
Kontakt
Rozvoz: Možnosť rozvozu každý deň - iba ponuka alacarte (nie denné menu).
Kontakt: 0910 936 699
trnava@pivarenbokovka.sk
www.pivarenbokovka.sk/tt
O nás
My v Bokovke sme verní dobrému pivu a chutnému jedlu. Sme verní kvalite a jedinečnosti piva Budweiser Budvar, vyrábaného so stáročnými skúsenosťami z najkvalitnejších surovín. Verní sme aj starostlivo pripravovanému skvelému jedlu a prvotriednemu servisu, pri ktorom nešetríme úsmevom. A to všetko robíme preto, aby ste nám zostali verní aj vy.
Otváracie hodiny
Pondelok: | 11:00-00:00 |
Utorok: | 11:00-00:00 |
Streda: | 11:00-00:00 |
Štvrtok: | 11:00-00:00 |
Piatok: | 11:00-01:00 |
Sobota: | 11:00-01:00 |
Nedeľa: | 11:00-00:00 |
Menu na týždeň: 02.10.2023 - 08.10.2023
Pondelok
Polievka: 0,25 l Tekvicový krém s brioškovými krutónmi 1,3,7,11 | |
Menu 1: 150 g Vyprážaný syr so šunkou, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka 1,3,7,10 | |
Menu 2: 150 g Bravčové karé na grile s mäsovou omáčkou a hráškom, dusená ryža, miešaný šalát 1,7 | |
Gourmt: 150 g Sviečková na smotane s domácou parenou knedľou 1,3,7,10 |
Utorok
Polievka: 0,25 l Francúzska s mletým mäsom, zeleninou a mušličkami 1,3,9 | |
Menu 1: 250 g Pečené kuracie krídelka s hoison omáčkou a sezamom, hranolčeky 6,11 | |
Menu 2: 150 g Bravčové ragú na pive so slovenskou ryžou, baranie rohy 1,3 | |
Gourmet: 150 g Kurací cordon bleu so zemiakovým pyré, listový šalát 1,3,7 |
Streda
Polievka: 0,25 l Zemiaková na kyslo 1,7 | |
Menu 1: 150 g Vyprážaná kuracia pečeň s varenými zemiakmi, domáca tatárska omáčka 1,3,7,10 | |
Menu 2: 150 g Špíz z kuracích pŕs so slaninkou a dusenou ryžou, paradajkový šalát 1,9 | |
Gourmet: 150 g Bravčové líčka na červenom víne s chrumkavým pórom a karlovarskou knedľou 1,9 |
Štvrtok
Polievka: 0,25 l Hrachová s klobásou, chlieb 1 | |
Menu 1: 300 g Lasagne bolognese s parmezánom 1,3,7 | |
Menu 2: 150 g Jemne pikantné bravčové soté so zeleninou, dusená ryža 1,9 | |
Gourmet: 150 g Burger s chrumkavým kuracím rezňom, hranolčeky, coleslaw 1,3,7,10,11 |
Piatok
Polievka: 0,25 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1,3,9 | |
Menu 1: 300 g Žemľovka s tvarohom a jablkami 1,3,7 | |
Menu 2: 150 g Kuracie kung pao s dusenou ryžou, pražené arašidy 1,5,9 | |
Gourmet: 150g Steak z krkovičky s fazuľovými luskami a zemiakovým pyré, mäsová omáčka 1,9 |