Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Bokovka piváreň a reštaurácia

Adresa

Dolné Bašty 1
Trnava


Kontakt

Rozvoz: Možnosť rozvozu každý deň - iba ponuka alacarte (nie denné menu).
Kontakt: 0910 936 699
trnava@pivarenbokovka.sk
www.pivarenbokovka.sk/tt


O nás

My v Bokovke sme verní dobrému pivu a chutnému jedlu. Sme verní kvalite a jedinečnosti piva Budweiser Budvar, vyrábaného so stáročnými skúsenosťami z najkvalitnejších surovín. Verní sme aj starostlivo pripravovanému skvelému jedlu a prvotriednemu servisu, pri ktorom nešetríme úsmevom. A to všetko robíme preto, aby ste nám zostali verní aj vy.


Otváracie hodiny

Pondelok: 11:00-00:00
Utorok: 11:00-00:00
Streda: 11:00-00:00
Štvrtok: 11:00-00:00
Piatok: 11:00-01:00
Sobota: 11:00-01:00
Nedeľa: 11:00-00:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 27.03.2023 - 02.04.2023

Pondelok

Polievka: 0,25 l Zelerový krém s krutónmi 1,3,7,11
Menu 1: 150 g Vyprážaný syr s petržlenovými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou 1,3,7
Menu 2: 150 g Zemiakové gnocchi s kuracím mäsom, medvedím cesnakom a parmezánom 1,3,7
Gourmet: 150 g Wrap s trhaným bravčovým plieckom, zeleninou a syrom, hranolčeky, BBQ dip 1,3,7,10

 

 

Utorok

Polievka: 0,25 l Hŕstková s mletým mäsom 1,9
Menu 1: 300 g Špenátové halušky so syrovou omáčkou 1,3,7
Menu 2: 220 g Grilované vykostené kuracie stehno s mäsovou omáčkou, anglickou zeleninou a dusenou ryžou 1,9
Gourmet: 150 g Maďarský guláš s domácou parenou knedľou 1,3,7

 

 

Streda

Polievka: 0,25 l Zeleninová s mrveničkou 1,3,9
Menu 1: 150 g Restovaná kuracia pečeň na cibuľke s dusenou ryžou, kyslá uhorka 1,10
Menu 2: 150 g Vyprážaný kurací rezeň so zemiakovým pyré, listový šalát 1,3,7
Gourmet: 150 g Diabolská pochúťka z bravčového mäsa v zemiakovej placke, strúhaný syr 1,3,7,9

 

 

Štvrtok

Polievka: 0,25 l Kulajda, chlieb 1,3,7
Menu 1: 300 g Vyprážaná brokolica s petržlenovými zemiakmi, cesnakový dip 1,3,7,10
Menu 2: 150 g Zapekané kuracie prsia so šunkou, syrom a broskyňou, dusená ryža, hranolčeky 1,7,9
Gourmet: 120/200 g Flank steak na miešanom listovom šaláte s horčicovo-medovým dresingom, briošková hrianka 1,3,7,10,11

 

 

Piatok

Polievka: 0,25 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1,3,9
Menu 1: 300 g Parené buchty so slivkovým lekvárom a kakaom 1,3,7
Menu 2: 150 g Kurací stroganoff so slovenskou ryžou 1,7
Gourmet: 150g Grilovaná bravčová panenka s omáčkou z medvedieho cesnaku s pečenými zemiakmi, miešaný šalát 1,7