Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Bokovka piváreň a reštaurácia

Adresa

Dolné Bašty 1
Trnava


Kontakt

Rozvoz: rozvoz nerobíme
Kontakt: 0910 936 699
trnava@pivarenbokovka.sk
www.pivarenbokovka.sk/tt


O nás

My v Bokovke sme verní dobrému pivu a chutnému jedlu. Sme verní kvalite a jedinečnosti piva Budweiser Budvar, vyrábaného so stáročnými skúsenosťami z najkvalitnejších surovín. Verní sme aj starostlivo pripravovanému skvelému jedlu a prvotriednemu servisu, pri ktorom nešetríme úsmevom. A to všetko robíme preto, aby ste nám zostali verní aj vy.


Otváracie hodiny

Pondelok: 11:00-00:00
Utorok: 11:00-00:00
Streda: 11:00-00:00
Štvrtok: 11:00-00:00
Piatok: 11:00-01:00
Sobota: 11:00-01:00
Nedeľa: 11:00-00:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 10.08.2020 - 16.08.2020

Pondelok

Polievka: 0,25 l Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami 1,3,9
Menu 1: 150g Grilovaný encián s brusnicami, pečené zemiaky 7
Menu 2: 150 g Kuracie prsia zapekané so syrom a šampiňónmi, dusená ryža, miešaný šalát 1,7
Gourmt: 150 g Hovädzie varené, chrenová omáčka, domáca parená knedľa 1,3,7,9

 

 

Utorok

Polievka: 0,25 l Zeleninový krém s krutónmi 1,3,7,9
Menu 1: 150 g Zapekaná cukina s mletým mäsom a syrom, pečené zemiaky 7,9
Menu 2: 280 g Miešaný listový šalát s pomaly pečeným bravčovým karé
Gourmet: 150 g Vyprážané morčacie prsia v cestíčku, zemiakové pyré, uhorkový šalát 1,3,7

 

 

Streda

Polievka: 0,25 l Držková polievka, chlieb 1
Menu 1: 300 g Špenátové rizoto s mozzarellou 7,12
Menu 2: 150 g Šošovicový prívarok s fašírkou, chlieb 1,3,7
Gourmet: 150g Dusené hovädzie na červenom víne, koreňová zelenina, tarhoňa 1,3,12

 

 

Štvrtok

Polievka: 0,25 l Hrášková s mrveničkou 1,3
Menu 1: 300 g Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 3,7
Menu 2: 150 g Vykostené kuracie stehno, pečené zemiaky so zeleninou 1
Gourmet: 150 g Segedínsky guláš, domáca parená knedľa 1,3,7

 

 

Piatok

Polievka: 0,25 l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami 1,3,9
Menu 1: 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1,3,7
Menu 2: 150g Perkelt z kuracích pŕs, domáce halušky 1,3,7
Gourmet: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou 1,3,7,10