Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Bokovka piváreň a reštaurácia

Adresa

Dolné Bašty 1
Trnava


Kontakt

Rozvoz: Možnosť rozvozu každý deň - iba ponuka alacarte (nie denné menu).
Kontakt: 0910 936 699
trnava@pivarenbokovka.sk
www.pivarenbokovka.sk/tt


O nás

My v Bokovke sme verní dobrému pivu a chutnému jedlu. Sme verní kvalite a jedinečnosti piva Budweiser Budvar, vyrábaného so stáročnými skúsenosťami z najkvalitnejších surovín. Verní sme aj starostlivo pripravovanému skvelému jedlu a prvotriednemu servisu, pri ktorom nešetríme úsmevom. A to všetko robíme preto, aby ste nám zostali verní aj vy.


Otváracie hodiny

Pondelok: 11:00-00:00
Utorok: 11:00-00:00
Streda: 11:00-00:00
Štvrtok: 11:00-00:00
Piatok: 11:00-01:00
Sobota: 11:00-01:00
Nedeľa: 11:00-00:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 23.05.2022 - 29.05.2022

Pondelok

Polievka: 0,25 l Česká bramboračka 1
Menu 1: 150 g Vyprážaná mozzarella s rajčinovým dipom, domáce hranolky 1,3,7,
Menu 2: 150 g Bravčové kare na srbský spôsob s dusenou ryžou, listový šalát 1
Gourmt: 150 g Kuracie prsia Supreme (s ramienkom) na grile, opekané zemiaky so šampiňónmi, rukola 1
"

 

 

Utorok

Polievka: 0,25 l Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a haluškami 1,3,9
Menu 1: 300 g Špagety Carbonara s parmezánom 1,3,7
Menu 2: 150 g Zapekané kuracie prsia so šunkou syrom a broskyňou, dusená ryža, rajčinovo-paprikový šalát 1,7
Gourmet: 150 g Hovädzie líčka na červenom víne so zemiakovým pyré, miešaný listový šalát

 

 

Streda

Polievka: 0,25 l Frankfurtská s párkom 1
Menu 1: 180 g Vyprážaný karfiol s petržlenovými zemiakmi, domáca tatárska omáčka 1,3,7,10
Menu 2: 150 g Kuracie červené curry s dusenou ryžou 6
Gourmet: 150 g Grilovaná bravčová panenka s pečenými zemiaky a balsamico cibuľou, miešaný šalát

 

 

Štvrtok

Polievka: 0,25 l Zeleninový krém s krutónmi 1,3,7,11
Menu 1: 300 g Domáca pizza z plechu 1,3,7
Menu 2: 150 g Bravčový paprikáš s domácimi haluškami, kyslá uhorka 1,3,7
Gourmet: 150 g Grilovaný flank steak s baby zemiakmi, miešaný listový šalát, dresing z celozrnnej horčice 10

 

 

Piatok

Polievka: 0,25 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1,3,9
Menu 1: 300 g Pečené buchty s lekvárom 1,3,7
Menu 2: 150 g Kuracie jemne pikantné soté s dusenou ryžou 1
Gourmet: 150g Černohorský bravčový rezeň so štuchanými zemiakmi, domáca čalamáda 1,3,7