Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Piváreň DEPO

Adresa

Kollárova 551/16
Trnava


Kontakt

Rozvoz: 0903544233
depotrnava@gmail.com
www.facebook.com/depotrnava


O nás

Tradičné miesto, v novom šate. Široký výber piva, chutné jedlo, príjemné prostredie, skrátka super miesto pre zážitky a chvíle s priateľmi. VSTUP Z PARKOVISKA :)


Otváracie hodiny

Pondelok: 10:00 - 00:00
Utorok: 10:00 - 00:00
Streda: 10:00 - 00:00
Štvrtok: 10:00 - 00:00
Piatok: 10:00 - 01:00
Sobota: 12:00 - 01:00
Nedeľa: 17:00 - 22:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 14.10.2019 - 20.10.2019

Pondelok

POLIEVKA/0,33 l Zeleninová -1,3-
MENU 1/150 g Kuracie karí s ryžou -1,7-
MENU 2/300 g Pečený zemiak plnený brokolicou, šampiňónmi a nivou, jogurtový dressing -3,7-
MENU 3/150 g Hovädzí burger so zemiakovou plackou a syrovou omáčkou , hranolky -1,3,7,11-
DEZERT

 

 

Utorok

POLIEVKA/0,33 l Slepačí vývar s celestýnskymi rezancami -1,3,9-
MENU 1/150 g Fašírky so zemiakovo-tekvicovým prívarkom -1,3,7-
MENU 2/300 g Pečený zemiak plnený brokolicou, šampiňónmi a nivou, jogurtový dressing -3,7-
MENU 3/150 g Panenka plnená gréckym syrom, štuchané zemiaky, rukolový šalátik -7-
DEZERT

 

 

Streda

POLIEVKA/0,33 l Hlivová na spôsob držkovej, chlieb -1,3,7-
MENU 1/150 g Zapečené kuracie prsia, opekané zemiaky -7-
MENU 2/300 g Pečený zemiak plnený brokolicou, šampiňónmi a nivou, jogurtový dressing -3,7-
MENU 3/220 g Pečené kačacie stehno, kapustové špecle -1,3,7-
DEZERT

 

 

Štvrtok

POLIEVKA/0,33 l Fazuľová zapražená s rezancami -1,3-
MENU 1/150 g Pečená krkovička so zemiakovo-zelerovým pyré -7,9-
MENU 2/300 g Pečený zemiak plnený brokolicou, šampiňónmi a nivou, jogurtový dressing -3,7-
MENU 3/300 g Tagliatelle s paradajkovým ragú, prosciuttom a parmezánom -1,3,7-
DEZERT

 

 

Piatok

POLIEVKA/0,33 l Kapustová s klobásou, chlieb -1,3,7-
MENU 1/150 g Morčací rezeň v parmezánovom cestíčku, varené zemiaky, šalát -1,3,7-
MENU 2/300 g Pečený zemiak plnený brokolicou, šampiňónmi a nivou, jogurtový dressing -3,7-
MENU 3/100 g Losos v teriyaki marináde na šaláte s cesnakovým chlebíkom -1,3,4,7-
DEZERT