Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Pizzeria Maldini

Adresa

Sadová 639/22
Senica
905 01


Kontakt

Rozvoz: 0346243991
Kontakt: 0905646752
maldini@maldini.sk


O nás

Vychutnajte si dobré jedlo a osviežte sa v priestoroch našej útulnej reštaurácie v areáli futbalového štadióna v Senici. Tešíme sa na Vašu návštevu


Otváracie hodiny

Pondelok: 9:00 - 22:00
Utorok: 9:00 - 22:00
Streda: 9:00 - 22:00
Štvrtok: 9:00 - 22:00
Piatok: 9:00 - 00:00
Sobota: 9:00 - 00:00
Nedeľa: 9:00 - 22:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 18.02.2019 - 24.02.2019

Pondelok

0.33 l Zeleninová polievka
1. 150 g Kuracie soté so zemiakovými placečkami, zelenina
2. 150 g Vyprážaný plnený bravčový rezeň s ryžou a zeleninou
3. 250 g Šalát s cibuľovými krúžkami, toast
4. 250 g Špagety "Carbonara"
5. 250 g Pizza (šunka, syr)
Bezmäsité menu
6. 200 g Zapekaný zemiak v syrovej omáčke a brokolicou
7. 200 g Palacinky s čokoládovým topingom a banánom
Fitness menu
8. 150 g Grilovaný kurací steak na fazuľových strukoch
9. 150 g Bulgur s grilovanou zeleninou
Špeciálne menu
10. 150 g Šafránové rizoto s kuracím mäsom na víne, posypané parmezánom

 

 

Utorok

0.33 l Zemiaková polievka na kyslo, chlieb 1,7
1. 150 g Hovädzie mäso na šampiónoch, tarhoňa, uhorka 1
2. 150 g Kurací "gordon bleu" na prírodno v syrovej omáčke, hranolky, zelenina 1,3,7
3. 250 g Šalát s tuniakom a olivami, toast 1,4
4. 250 g Špenátové lasagne 1,3,7
5. 250 g Pizza (šunka, brokolica, syr) 1,7
Bezmäsité menu
6. 200 g Zapekaný zemiak v syrovej omáčke a brokolicou
7. 200 g Palacinky s čokoládovým topingom a banánom
Fitness menu
8. 150 g Grilovaný kurací steak na fazuľových strukoch
9. 150 g Bulgur s grilovanou zeleninou
Špeciálne menu
10. 150 g Šafránové rizoto s kuracím mäsom na víne, posypané parmezánom

 

 

Streda

0.33 l Vývar s domácimi rezancami a pečeňovými knedličkami 1,3,9
1. 150 g Chrenová omáčka, knedľa, hovädzie mäso 1,3,7
2. 150 g Bravčový rezeň, lúpané zemiaky, zelenina 1,3,7
3. 250 g Šalát s kuracími nugetkami, toast 1,3,7
4. 250 g Cestoviny paradajkové s kuracím mäsom 1,3
5. 250 g Pizza (šunka, paradajka, syr) 1,7
Bezmäsité menu
6. 200 g Zapekaný zemiak v syrovej omáčke a brokolicou
7. 200 g Palacinky s čokoládovým topingom a banánom
Fitness menu
8. 150 g Grilovaný kurací steak na fazuľových strukoch
9. 150 g Bulgur s grilovanou zeleninou
Špeciálne menu
10. 150 g Šafránové rizoto s kuracím mäsom na víne, posypané parmezánom

 

 

Štvrtok

0.33 l Hrachová krémová polievka 1,7
1. 150 g Pečená roláda, zemiaková kaša, červená repa 1,7
2. 150 g Morčací rezeň, ryža, zelenina 1,3,7
3. 250 g Šalát s brokolicovými nugetkami, toast 1,3,7
4. 250 g Cestoviny "Dello chev"1,3,7
5. 250 g Pizza (salám, baranie rohy, syr) 1,7
Bezmäsité menu
6. 200 g Zapekaný zemiak v syrovej omáčke a brokolicou
7. 200 g Palacinky s čokoládovým topingom a banánom
Fitness menu
8. 150 g Grilovaný kurací steak na fazuľových strukoch
9. 150 g Bulgur s grilovanou zeleninou
Špeciálne menu
10. 150 g Šafránové rizoto s kuracím mäsom na víne, posypané parmezánom

 

 

Piatok

0.33 l Fazuľová polievka so širokými rezancami a údeným mäsom 1
1. 150 g Kotlíkový guláš, chlieb 1
2. 150 g Černohorský rezeň, ryža, uhorkový šalát 1,3,7
3. 250 g Šalát s enciánovými nugetkami, toast 1,3,7
4. 250 g Cestoviny s kuracím mäsom, cherry paradajkami a bazalkou 1,3
5. 250 g Pizza (šunka, šampióny, syr) 1,7
Bezmäsité menu
6. 200 g Zapekaný zemiak v syrovej omáčke a brokolicou
7. 200 g Palacinky s čokoládovým topingom a banánom
Fitness menu
8. 150 g Grilovaný kurací steak na fazuľových strukoch
9. 150 g Bulgur s grilovanou zeleninou
Špeciálne menu
10. 150 g Šafránové rizoto s kuracím mäsom na víne, posypané parmezánom

 

 

Sobota

Víkendové menu
0.33 l Vývar s domácimi rezancami
1. 150 g Kurací rezeň, ryža, zelenina
2. 250 g Bravčový steak na chilli omáčke, krevety, zelenina
3. 250 g Šalát s kurací, toast
4. 250 g Cestoviny s tuniakom, kukuricou, posypané syrom

 

 

Nedeľa

Víkendové menu
0.33 l Vývar s domácimi rezancami
1. 150 g Kurací rezeň, ryža, zelenina
2. 250 g Bravčový steak na chilli omáčke, krevety, zelenina
3. 250 g Šalát s kurací, toast
4. 250 g Cestoviny s tuniakom, kukuricou, posypané syrom