Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Radničná Piváreň

Adresa

Hlavná 1
Trnava


Kontakt

info@radnicnapivaren.sk
radnicnapivaren.sk


O nás

Vitajte vo svete Radničnej Pivárne! Jedinečný tankový plzenský ležiak Pilsner Urquell, to najlepšie od trnavských vinárov, vynikajúca gastronómia a obsluha


Otváracie hodiny

Pondelok: 9:00 - 22:00
Utorok: 9:00 - 22:00
Streda: 9:00 - 22:00
Štvrtok: 9:00 - 22:00
Piatok: 9:00 - 00:00
Sobota: 9:00 - 00:00
Nedeľa: 9:00 - 21:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 20.01.2020 - 26.01.2020

Pondelok

0,33 l Polievka – Cesnaková krémová s údeným syrom (1,7)
0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)
Hotové jedlá
1. 120/200g Radničná minútka so štuchanými zemiakmi (3,10)
2. 120/200g Bravčový cíferský rezeň s ryžou (1,7)
3. 300g Plnené zemiakové knedlíky údeným mäsom na dusenej kapuste (1,3)
4. 350g Listový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, cesnakový dresing (3)

 

 

Utorok

0,33 l Polievka – Gulášová (1)
0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)
Hotové jedlá
1. 120/200g Radničná minútka so štuchanými zemiakmi (3,10)
2. 120/200g Kurací perkelt s haluškami (1,3,7)
3. 150/200g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
4. 300g Špagety bolognese (1,3,7)

 

 

Streda

0,33 l Polievka – Kulajda s vajíčkom (1,3,7)
0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)
Hotové jedlá
1. 120/200g Kurací Cordon Bleu s domácimi hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,7)
2. 120/200g Moravský vrabec s parenou knedľou (1,3,7)
3. 120/200g Holandský rezeň so zemiakovou kašou, kyslá uhorka (1,3,7)
4. 300g Zapekané cestoviny so šunkou, zeleninou a syrom (1,3,7)

 

 

Štvrtok

0,33 l Polievka – Hrachová s párkom (1)
0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)
Hotové jedlá
1. 120/200g Plzenský guláš s karlovarskou knedľou (1,3,7)
2. 120/200g Balatónska špecialita v zemiakovej placke (1,3,7)
3. 200/200g Pečené kuracie stehno s ryžou a kompótom
4. 300g Parené buchty s kakaom a maslom (1,3,7)

 

 

Piatok

0,33 l Polievka Slepačí vývar (1,3,7,9)
Hotové jedlá
1. 120/200g Grilovaný losos na hráškovo-mätovom pyré so šalátikom (4,7)
2. 300g Bravčová živánska
3. 120/200g Kurací rezeň s varenými zemiakmi a šalátom z červenej repy (1,3,7)
4. 250g Caesar šalát s grilovanou bravčovou panenkou (1,3,4,7)