Adresa
Hlavná 1
Trnava
Kontakt
info@radnicnapivaren.sk
radnicnapivaren.sk
O nás
Vitajte vo svete Radničnej Pivárne! Jedinečný tankový plzenský ležiak Pilsner Urquell, to najlepšie od trnavských vinárov, vynikajúca gastronómia a obsluha
Otváracie hodiny
Pondelok: | 9:00 - 22:00 |
Utorok: | 9:00 - 22:00 |
Streda: | 9:00 - 22:00 |
Štvrtok: | 9:00 - 22:00 |
Piatok: | 9:00 - 00:00 |
Sobota: | 9:00 - 00:00 |
Nedeľa: | 9:00 - 21:00 |
Jedálny lístok
Raňajky
150 g Raňajky Radničného pána |
grilovaná špekáčka, pečená slanina, praženica a kúsok zeleniny na odľahčenie s domácim |
chlebíkom, káva/čaj |
150 g Raňajky Radničnej pani |
variácia domácich nátierok podávaných s domácim chlebíkom, káva/čaj |
150 g Úradnícke raňajky |
pečená šunka, vajce a syr podávané s domácim chlebíkom, káva/čaj |
120 g Raňajky Linčanského vinára |
čerstvo upečené croissanty s lekvárom od nášho vinára, káva/čaj |
Špeciality k pivu
150 g Tlačenka |
plátky domácej tlačenky podávané s cibuľou, octom a domácim chlebom |
150 g Domáce hranolky |
čerstvo pripravované domáce hranolky, soľ |
100 g Domáce chipsy |
plátky domácej tlačenky podávané s cibuľou, octom a domácim chlebom |
150 g Cibuľové krúžky v pivnom cestíčku |
fritované cibuľové krúžky v pivnom cestíčku, BBQ dip |
100 g Pražené mandle |
na panvici opražené naturálne mandle, soľ |
150 g Domáci chlieb s oškvarkovou masťou |
2 krajce domáceho chlebu s masťou, oškvarkami a červenou cibuľou |
120 g Radničný utopenec |
špekáčik od nášho mäsiara utopený v octovom náleve so zeleninou, podávaný s cibuľou a |
domácim chlebom |
120 g Radničný nakladaný hermelín |
podávaný s domácim chlebíkom |
120 g Radničná pečená klobása |
podávaná s domácim chlebom a horčicou |
100 g Vypekané bravčové oškvarky |
teplé chrumkavé oškvarky s horčicou a domácim chlebom |
150 g Haruľa |
naša zemiaková placka so smotanou |
250 g Pečené kuracie krídelka |
sprudka opečené krídelka v bravčovej masti, podávané s cesnakovou marinádou, našou |
čalamádou a domácim chlebom |
400 g Pečené mäsové bravčové rebrá |
vysoké bravčové rebrá podávané s čerstvým domácim chlebom, cesnaková majonéza, horčica |
400 g Pečené teľacie rebrá |
delikátne pečené rebrá, pripravené metódou Sous-Vide po dobu 20 hodín, následne |
zapečené a potreté pikantnou omáčkou, mokré zrenie min. 12 dní |
1500 g Pečené bravčové koleno |
s chrenom, horčicou, kyslou kapustou a zeleninovou oblohou |
800 g Radničná doska |
pečené bravčové koleno, pečené bravčové rebrá, pečená klobása, pečené kuracie krídla, kyslá |
obloha |
Polievky
0,33 l Vývar podľa dennej ponuky |
zlatý číry vývar z mäsa a pečených kostí so zeleninou a rezancami |
0,40 l Fazuľovica s údeným mäsom a klobáskou |
podľa uhorského receptu ako ju varievali naše babičky |
0,33 l Domáca paradajková s parmezánom |
polievka z lúpaných paradajok, bazalkou a parmezánom |
Predjedlá
80 g Kačacia pečeň výkrmná |
zľahka opečená pečienka, s pečenou cibuľkou a domácim chlebom |
250 g Syrovo - mäsová doštička |
výber slovenských syrov, mix mäsových špeciálov a údenín od trnavských mäsiarov |
100 g Tatarák teľací |
jemná teľacia sviečková, 4ks hrianky |
"neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali tehotné a dojčiace |
ženy a osoby s oslabenou imunitou" |
80 g Domáca pomazánka |
bryndzová, oškvarková podávaná s domácim chlebom |
80 g Teľacie carpaccio |
jemná teľacina podávaná s rukolou a sušenými paradajkami |
Šaláty
100 g Pečený čerstvý kozí syr |
na trhaných šalátových listoch s rukolou a brusnicovou omáčkou |
100 g Caesar šalát |
losos, kuracie mäso, bravčová panenka |
150 g Listový šalát s údeným lososom, kôprový dresing |
na trhaných šalátových listoch s u nás čerstvo údeným lososom a kôprovým dresingom |
150 g Rajčinový šalát |
150 g Uhorkový šalát |
150 g Miešaný šalát |
Hlavné jedlá
350 g Radničný bochník |
s hovädzím mäsom, zeleninou, sladkou cibuľou, domácimi chipsami a BBQ omáčkou |
350 g Hovädzí burger |
hovädzie mleté mäso, cheddar, kyslá uhorka, rajčina, cibuľa, domáce hranolky, BBQ omáčka |
150 g Radničná minútka |
teľacie mäsko na grile podávané s horčicovou cibuľou, volským okom a slaninovými |
štuchanými zemiakmi |
150 g Bravčová krkovička so strapačkami |
šťavnatý flát pečený na loji a k tomu vynikajúce strapačky |
150 g Hovädzie líčka |
morené vo víne s divým korením, podávané so šľahanou zemiakovou kašou |
150 g Plzenský guláš |
z mladej hovädzej glejovky s cibuľkou a čerstvou feferónkou, podávaný so žemľovými |
knedľami |
180 g Teľacie minišnicle |
šniclíky v sezamovej strúhanke so slovenským šalátom |
150 g Bravčová panenka so slivkovou omáčkou |
grilovaná bravčová panenka plnená slivkou, slivková omáčka, štuchané zemiaky |
150 g Vyprážaný syr |
vyprážaný syr, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka |
250 g Bryndzové halušky |
slovenská klasika podávaná so slaninkou |
250 g Strapačky s kapustou |
domáce strapačky s kyslou kapustou a údenou slaninkou |
250 g Palacinky s bryndzou |
vynikajúce palacinky plnené bryndzou, domácou slaninou a kyslou smotanou, syr |
Cestoviny
150 g Špagety suché |
s čili papričkami, cesnakom, slovenskou slaninkou, čerstvou bazalkou a parmezánom |
150 g Špagety lososové |
losos, biele víno, smotana, parmezán |
150 g Špagety s mäsom |
mleté mäso s oreganom, cesnakom, lúpanými paradajkami, parmezánom |
Steaky
500 g Steakové degustačné menu |
5 chodové menu, zložené so steakových špeciálov nášho šéfkuchára |
100 g Hovädzí Top Round steak od 200 - 350g |
mokré zrenie min. 12 dní |
Pre väčšinu ľudí je práve vrchný šál tou najdelikátnejšou časťou hovädzieho stehna. Ide i |
veľmi jemne vláknité mäso, ktoré sa môže pochváliť peknou svetloružovou farbou. |
100 g Továrnikov stejk z porádneho telátka s údeným maslom 200 - 300g |
suché zrenie min. 12 dní |
Sirloin steak trhá rebríčky popularity. Je totiž tak jemný a šťavnatý, že sa po ňom budete |
oblizovať ešte týždeň.Vo všeobecnosti sa totiž považuje za najlepšiu časť teľacieho - má |
vláknité krehké mäso a jemnú chuť. |
100 g Tomahawk steak hovädzí od 1200g |
suché zrenie min. 90 dní |
Krája sa z vysokej roštenky a obsahuje až 16% tuku. Vyznačuje sa tiež mramorovaním a |
tukovým lemovaním. Ide o veľmi chutné a krehké mäso. |
100 g T-Bone steak teľací 200 - 350g |
suché zrenie min. 30 dní |
Mäso na T-bone steak sa reže vertikálne, jeho súčasťou je tak roštenka na jednej časti kosti a |
sviečková na druhej. |
100 g Limousine steak hovädzí 200 - 400g |
suché zrenie 12 dní |
Top blade steak obsahuje stredovú šľachu. Pokiaľ sa nenecháte odradiť jej prítomnosťou , |
budete odmenený jemným a šťavnatým steakom. |
100 g Flank steak teľací 200 - 300g |
mokré zrenie 12 dní |
Tento kúsok mäsa pochádza zo spodnej časti brušných svalov. Steak sa môže pochváliť |
výraznou chuťou, vôňou a šťavnatosťou. |
100 g Rump steak teľací 200 - 300g |
mokré zrenie 12 dní |
Kúsok, ktorý pochádza zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. |
Ryby
150 g Losos z nórskych fjordov |
steak z lososa s bylinkovým maslom, podávaný so zeleninovými hranolkami |
250 g Vyprážaný hejk |
vyprážaný hejk na dreve, podávaný s čalamádou a domácim chlebom |
250 g Pečený pstruh na masle |
pečený pstruh na masle a rasci, podávaný s varenými zemiakmi |
Dezerty
150 g Palacinky s tvarohom a malinami |
vynikajúce palacinky plnené tvarohom a malinami |
150 g Malinové lievance |
podávané s tvarohom a so smotanou |
100 g Radničný cheesecake |
podľa dennej ponuky |
100 g Lávový koláč |
kus poriadnej čokolády s tvarohom a malinami |
100 g Ťahaná štrúdľa |
podľa dennej ponuky |
200 g Šúľance |
makové, orechové, sladká strúhanka |