Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Radničná Piváreň

Adresa

Hlavná 1
Trnava


Kontakt

info@radnicnapivaren.sk
radnicnapivaren.sk


O nás

Vitajte vo svete Radničnej Pivárne! Jedinečný tankový plzenský ležiak Pilsner Urquell, to najlepšie od trnavských vinárov, vynikajúca gastronómia a obsluha


Otváracie hodiny

Pondelok: 9:00 - 22:00
Utorok: 9:00 - 22:00
Streda: 9:00 - 22:00
Štvrtok: 9:00 - 22:00
Piatok: 9:00 - 00:00
Sobota: 9:00 - 00:00
Nedeľa: 9:00 - 21:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Jedálny lístok

Raňajky

150 g Raňajky Radničného pána
grilovaná špekáčka, pečená slanina, praženica a kúsok zeleniny na odľahčenie s domácim
chlebíkom, káva/čaj
150 g Raňajky Radničnej pani
variácia domácich nátierok podávaných s domácim chlebíkom, káva/čaj
150 g Úradnícke raňajky
pečená šunka, vajce a syr podávané s domácim chlebíkom, káva/čaj
120 g Raňajky Linčanského vinára
čerstvo upečené croissanty s lekvárom od nášho vinára, káva/čaj

Špeciality k pivu

150 g Tlačenka
plátky domácej tlačenky podávané s cibuľou, octom a domácim chlebom
150 g Domáce hranolky
čerstvo pripravované domáce hranolky, soľ
100 g Domáce chipsy
plátky domácej tlačenky podávané s cibuľou, octom a domácim chlebom
150 g Cibuľové krúžky v pivnom cestíčku
fritované cibuľové krúžky v pivnom cestíčku, BBQ dip
100 g Pražené mandle
na panvici opražené naturálne mandle, soľ
150 g Domáci chlieb s oškvarkovou masťou
2 krajce domáceho chlebu s masťou, oškvarkami a červenou cibuľou
120 g Radničný utopenec
špekáčik od nášho mäsiara utopený v octovom náleve so zeleninou, podávaný s cibuľou a
domácim chlebom
120 g Radničný nakladaný hermelín
podávaný s domácim chlebíkom
120 g Radničná pečená klobása
podávaná s domácim chlebom a horčicou
100 g Vypekané bravčové oškvarky
teplé chrumkavé oškvarky s horčicou a domácim chlebom
150 g Haruľa
naša zemiaková placka so smotanou
250 g Pečené kuracie krídelka
sprudka opečené krídelka v bravčovej masti, podávané s cesnakovou marinádou, našou
čalamádou a domácim chlebom
400 g Pečené mäsové bravčové rebrá
vysoké bravčové rebrá podávané s čerstvým domácim chlebom, cesnaková majonéza, horčica
400 g Pečené teľacie rebrá
delikátne pečené rebrá, pripravené metódou Sous-Vide po dobu 20 hodín, následne
zapečené a potreté pikantnou omáčkou, mokré zrenie min. 12 dní
1500 g Pečené bravčové koleno
s chrenom, horčicou, kyslou kapustou a zeleninovou oblohou
800 g Radničná doska
pečené bravčové koleno, pečené bravčové rebrá, pečená klobása, pečené kuracie krídla, kyslá
obloha

Polievky

0,33 l Vývar podľa dennej ponuky
zlatý číry vývar z mäsa a pečených kostí so zeleninou a rezancami
0,40 l Fazuľovica s údeným mäsom a klobáskou
podľa uhorského receptu ako ju varievali naše babičky
0,33 l Domáca paradajková s parmezánom
polievka z lúpaných paradajok, bazalkou a parmezánom

Predjedlá

80 g Kačacia pečeň výkrmná
zľahka opečená pečienka, s pečenou cibuľkou a domácim chlebom
250 g Syrovo - mäsová doštička
výber slovenských syrov, mix mäsových špeciálov a údenín od trnavských mäsiarov
100 g Tatarák teľací
jemná teľacia sviečková, 4ks hrianky
"neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali tehotné a dojčiace
ženy a osoby s oslabenou imunitou"
80 g Domáca pomazánka
bryndzová, oškvarková podávaná s domácim chlebom
80 g Teľacie carpaccio
jemná teľacina podávaná s rukolou a sušenými paradajkami

Šaláty

100 g Pečený čerstvý kozí syr
na trhaných šalátových listoch s rukolou a brusnicovou omáčkou
100 g Caesar šalát
losos, kuracie mäso, bravčová panenka
150 g Listový šalát s údeným lososom, kôprový dresing
na trhaných šalátových listoch s u nás čerstvo údeným lososom a kôprovým dresingom
150 g Rajčinový šalát
150 g Uhorkový šalát
150 g Miešaný šalát

Hlavné jedlá

350 g Radničný bochník
s hovädzím mäsom, zeleninou, sladkou cibuľou, domácimi chipsami a BBQ omáčkou
350 g Hovädzí burger
hovädzie mleté mäso, cheddar, kyslá uhorka, rajčina, cibuľa, domáce hranolky, BBQ omáčka
150 g Radničná minútka
teľacie mäsko na grile podávané s horčicovou cibuľou, volským okom a slaninovými
štuchanými zemiakmi
150 g Bravčová krkovička so strapačkami
šťavnatý flát pečený na loji a k tomu vynikajúce strapačky
150 g Hovädzie líčka
morené vo víne s divým korením, podávané so šľahanou zemiakovou kašou
150 g Plzenský guláš
z mladej hovädzej glejovky s cibuľkou a čerstvou feferónkou, podávaný so žemľovými
knedľami
180 g Teľacie minišnicle
šniclíky v sezamovej strúhanke so slovenským šalátom
150 g Bravčová panenka so slivkovou omáčkou
grilovaná bravčová panenka plnená slivkou, slivková omáčka, štuchané zemiaky
150 g Vyprážaný syr
vyprážaný syr, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka
250 g Bryndzové halušky
slovenská klasika podávaná so slaninkou
250 g Strapačky s kapustou
domáce strapačky s kyslou kapustou a údenou slaninkou
250 g Palacinky s bryndzou
vynikajúce palacinky plnené bryndzou, domácou slaninou a kyslou smotanou, syr

Cestoviny

150 g Špagety suché
s čili papričkami, cesnakom, slovenskou slaninkou, čerstvou bazalkou a parmezánom
150 g Špagety lososové
losos, biele víno, smotana, parmezán
150 g Špagety s mäsom
mleté mäso s oreganom, cesnakom, lúpanými paradajkami, parmezánom

Steaky

500 g Steakové degustačné menu
5 chodové menu, zložené so steakových špeciálov nášho šéfkuchára
100 g Hovädzí Top Round steak od 200 - 350g
mokré zrenie min. 12 dní
Pre väčšinu ľudí je práve vrchný šál tou najdelikátnejšou časťou hovädzieho stehna. Ide i
veľmi jemne vláknité mäso, ktoré sa môže pochváliť peknou svetloružovou farbou.
100 g Továrnikov stejk z porádneho telátka s údeným maslom 200 - 300g
suché zrenie min. 12 dní
Sirloin steak trhá rebríčky popularity. Je totiž tak jemný a šťavnatý, že sa po ňom budete
oblizovať ešte týždeň.Vo všeobecnosti sa totiž považuje za najlepšiu časť teľacieho - má
vláknité krehké mäso a jemnú chuť.
100 g Tomahawk steak hovädzí od 1200g
suché zrenie min. 90 dní
Krája sa z vysokej roštenky a obsahuje až 16% tuku. Vyznačuje sa tiež mramorovaním a
tukovým lemovaním. Ide o veľmi chutné a krehké mäso.
100 g T-Bone steak teľací 200 - 350g
suché zrenie min. 30 dní
Mäso na T-bone steak sa reže vertikálne, jeho súčasťou je tak roštenka na jednej časti kosti a
sviečková na druhej.
100 g Limousine steak hovädzí 200 - 400g
suché zrenie 12 dní
Top blade steak obsahuje stredovú šľachu. Pokiaľ sa nenecháte odradiť jej prítomnosťou ,
budete odmenený jemným a šťavnatým steakom.
100 g Flank steak teľací 200 - 300g
mokré zrenie 12 dní
Tento kúsok mäsa pochádza zo spodnej časti brušných svalov. Steak sa môže pochváliť
výraznou chuťou, vôňou a šťavnatosťou.
100 g Rump steak teľací 200 - 300g
mokré zrenie 12 dní
Kúsok, ktorý pochádza zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky.

Ryby

150 g Losos z nórskych fjordov
steak z lososa s bylinkovým maslom, podávaný so zeleninovými hranolkami
250 g Vyprážaný hejk
vyprážaný hejk na dreve, podávaný s čalamádou a domácim chlebom
250 g Pečený pstruh na masle
pečený pstruh na masle a rasci, podávaný s varenými zemiakmi

Dezerty

150 g Palacinky s tvarohom a malinami
vynikajúce palacinky plnené tvarohom a malinami
150 g Malinové lievance
podávané s tvarohom a so smotanou
100 g Radničný cheesecake
podľa dennej ponuky
100 g Lávový koláč
kus poriadnej čokolády s tvarohom a malinami
100 g Ťahaná štrúdľa
podľa dennej ponuky
200 g Šúľance
makové, orechové, sladká strúhanka