Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Reštaurácia Fit-Pit

Adresa

Kolónia 1274
Senica
905 01


Kontakt

Kontakt: 0915236286
silvia.fitpit@gmail.com
www.fitpit.sk


O nás

Sme reštaurácia v Senici s dlhodobou tradíciou. V reštaurácii ponúkame denné a víkendové obedové menu. Cez víkend sa k nám môžete prísť zabaviť na tématické originálne akcie.


Otváracie hodiny

Pondelok: 9:00 - 23:00
Utorok: 9:00 - 23:00
Streda: 9:00 - 23:00
Štvrtok: 9:00 - 23:00
Piatok: 9:00 - 03:00
Sobota: 11:00 - 03:00
Nedeľa: 11:00 - 23:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 20.01.2020 - 26.01.2020

Pondelok

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Šošovicová na kyslo1,7
Americký pondelok: BBQ krídielka s hranolkami 6
Vyprážaná cuketa a karfiol s varenými zemiakmi a jogurtovým dipom 1,3,7
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

 

 

Utorok

Vývar 1,9 alebo Kapustová s párkom 1
Slovensky utorok: Bryndzové halušky s grilovanou slaninkou 1,3,7
Krémové cuketovo –hráškové rizoto s parmezánom 1,7
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €
POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7

 

 

Streda

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Gulášová s mletým mäsom 1,
Slovenská streda : Hrachová kaša s údeným mäsom , restovanou cibuľkou a chlebom 1
Morčací steak s basmati ryžou s
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

 

 

Štvrtok

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami , parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Karfiolová s hráškom a mrveničkou 1,3
Český štvrtok: Bravčová kotleta s kapustou a zemiakmi
Pražené ryžové rezance so zeleninou a vajíčkom 3,6
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

 

 

Piatok

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350g Sviečková na smotane s knedľou 1,7,9
350g Chrumkavé kurča so sweet-chilli omáčkou a vajcovou ryžou 3,7
350 g Pečené bravčové rebierka s krkovičkou a opekanými zemiakmi
350 g Bravčový flamender s hranolkami 1
350 g Kurací perkelt s haluškami 1,7
350g Ostriež nílsky na toskánsky spôsob podávaný so zemiakovou kašou 1,3,4,7
350 g Listový šalát s grilovanou hlivou,sušenými rajčinami, parmezánom a bagetkou 1,7
Vývar 1,9 alebo Cícerová krémová 1,7
Slovensky piatok: Bravčový rezeň z krkovičky XXL s majonézovým šalátom 1,3,7,9
Rybie filé na masle s hráškovou kašou 4,7
Ako alternatíva každý deň :
350g Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Kurací steak na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
350g Šalát s kuracím mäsom a horčicovo -medovým dresingom 10
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Zvýhodnené menu :
Polievka, hlavné jedlo / € 6,-
350g Grilovaný losos na bylinkovom peste s varenými zemiakmi 4
350g Grilovaná panenka na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi 1,7
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

 

 

Sobota

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350gVyprážaný syr s varenými zemiakmi a brusnicami 1,3,7
350g Grilovaný camembert /120g/ s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Čiernohorský rezeň s opekanými zemiakmi 1,3,7
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
350g Kurací steak na bylinkovom masle podávaný s ryžou 1,3,7
350g Kurací steak na nivovej omáčke podávaný s hranolkami 1,3,7
350g Cestoviny v hríbovej omáčke s kuracím mäsom 1,7
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom kuracím mäsom, parmezánom a bagetkou 1,7 ,10
Jedlo za zvýhodnenú cenu počas obeda: € 7,-
Polievka: Vývar
350g Grilovaná panenka na prírodnej omáčke so slaninkou podávaná s opekanými zemiakmi 1,
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €

 

 

Nedeľa

POZRITE SI NAŠE VALENTÍNSKE MENU NIŽŠIE
350gVyprážaný syr s varenými zemiakmi a brusnicami 1,3,7
350g Grilovaný camembert /120g/ s varenými zemiakmi a brusnicami 7
350g Čiernohorský rezeň s opekanými zemiakmi 1,3,7
350g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň
podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
350g Kurací steak na bylinkovom masle podávaný s ryžou 1,3,7
350g Kurací steak na nivovej omáčke podávaný s hranolkami 1,3,7
350g Cestoviny v hríbovej omáčke s kuracím mäsom 1,7
350g Miešaný šalát s horčicovo medovým dressingom kuracím mäsom, parmezánom a bagetkou 1,7 ,10
Jedlo za zvýhodnenú cenu počas obeda: € 7,-
Polievka: Vývar
350g Grilovaná panenka na prírodnej omáčke so slaninkou podávaná s opekanými zemiakmi 1,
VALENTÍNSKE MENU (14.2. - 15.2.):
Prípitok: Prosecco s jahodou
Predjedlo: Hráškový krém s údeným lososom a hriankou
Hovädzí tataráčik s hriankou
Domáce kačacie paté s brusnicami a jahodkou
Hlavné jedlo: Kačacie prsia na brusnicovej omáčke s gratinovanými zemiakmi
Grilovaná panenka na vínovej redukcii s proschiuttovým chipsom podávaná s opekanými baby zemiakmi
Grilovaný losos podávaný s krémovým rizotom s parmezánom a cherry rajčinkami
Dezert: Čokoládový fonád s horúcim ovocím
Vanilkový krém s mascarpone, jahodami a kávovou sušenkou
Cena na osobu - 16 €
Cena pre dvoch - 30 €