Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia TOP Relax

Adresa

J. Herdu 2
Trnava


Kontakt

Rozvoz: rozvoz nerobíme
Kontakt: 0948785389
relaxtrnava@gmail.com
www.relaxteam.sk/top-relax-ucm


O nás

Denne si môžete vybrať z 2 druhov polievok a 8 druhov hlavného jedla uvarených vždy z čerstvých surovín a bez umelých dochucovadiel. Ku každému menu ponúkame nápoj zdarma. Cena obedového menu je 3,50 €. Cez školský rok ponuka minútkovkých jedál s doplatkom. Máme sezónne jedálne lístky. V bufete predávame vlastné výrobky - štrúdľa, moravské koláče, pagáče... Na spoločenské akcie máme k dispozície sálu pre 200 ľudí.


Otváracie hodiny

Pondelok: 7:00 – 14:30
Utorok: 7:00 – 14:30
Streda: 7:00 – 14:30
Štvrtok: 7:00 – 14:30
Piatok: 7:00 – 14:30
Sobota: ZATVORENÉ
Nedeľa: ZATVORENÉ

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 20.01.2020 - 26.01.2020

Pondelok

Fazuľová polievka s párkom a zeleninou
Zelerová výarová polievka s haluškami 1,3
Bravčová krkovička na rasci a cesnaku, prírodná šťava
Kuracie kúsky so syrovou omáčkou
Hubové rizoto, polníček
Slivkové pirohy so škoricou a opečenou strúhankou, cukrom a maslom
Zelená jedáleň: Vegan Kung pao s tofu, príloha

 

 

Utorok

Zemiaková zapražená s točenou klobáskou
Pórová číra so zemiakmi
Bravčové stehno na Burgundský sposob /víno, šampiňóny, mrkva/
Zapekaná kuracia kapsa ,, Mexico"
Encián v lístkovom cestíčku, chilli dip, kapustový šalát coleslaw
Makové rezance s maslom a cukrom
Zelená jedáleň: Bezvaječné cestoviny so zeleninou

 

 

Streda

Polievka paradajková kapusta
Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami
Vyprážaný kurací rezeň v parížskom cestíčku
Tekvicový prívarok s kôprom /300ml/, bravčové mäso na paprike
Zapekané cisárske zemiaky so zeleninou a syrom
Bublanina s višňami a cukrovou posýpkou
Zelená jedáleň: Kari s cícerom a zeleninou, príloha

 

 

Štvrtok

Krúpková polievka zaparžená so zeleninou a údeným mäsom
Zeleninová vývarová polievka s ovsenými vločkami
Sviečková na smotane
Kuracie rezančeky s fazuľovými luskami a prírodnou sťavou
Vyprážaný karfiol, tatárska omáčka
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
Zelená jedáleň: Zeleninové placky, príloha

 

 

Piatok

Lusková kyslá polievka
Slepačí vývar so zeleninou a rezancami 1,3
Bravčový filet na šampiňónoch
Gemerské mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Listový šalát s talianským dressingom a syrovými tyčinkami
Pizza 4 druhy syra
Zelená jedáleň: Hliva na provensálsky spôsob