Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia TOP Relax

Adresa

J. Herdu 2
Trnava


Kontakt

Rozvoz: rozvoz nerobíme
Kontakt: 0948785389
relaxtrnava@gmail.com
www.relaxteam.sk/top-relax-ucm


O nás

Denne si môžete vybrať z 2 druhov polievok a 8 druhov hlavného jedla uvarených vždy z čerstvých surovín a bez umelých dochucovadiel. Ku každému menu ponúkame nápoj zdarma. Cena obedového menu je 3,50 €. Cez školský rok ponuka minútkovkých jedál s doplatkom. Máme sezónne jedálne lístky. V bufete predávame vlastné výrobky - štrúdľa, moravské koláče, pagáče... Na spoločenské akcie máme k dispozície sálu pre 200 ľudí.


Otváracie hodiny

Pondelok: 7:00 – 14:30
Utorok: 7:00 – 14:30
Streda: 7:00 – 14:30
Štvrtok: 7:00 – 14:30
Piatok: 7:00 – 14:30
Sobota: ZATVORENÉ
Nedeľa: ZATVORENÉ

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 09.12.2019 - 15.12.2019

Pondelok

Cviklová polievka so smotanou
Karfiolová vývarová polievka so zemiakmi
Kuracia živánska na plechu /kuracie mäso, klobása, paprika, cibuľa/
Pečené bravčové pliecko na cesnaku a rasci
Penne s bazalkovým pestom a sušenými rajčinami
Malinové guľky so strúhankou a maslom
Zelená jedáleň: Plnený zemiak so zeleninou

 

 

Utorok

Hráškový krém s krutónom
Morčací vývar so zeleninou a rezancami
Kurací filet s baby karotkou a hráškom
Tekvicový prívarok na kyslo /300ml/, dusené bravčové pliecko na paprike
Dusené šampiňóny s pórikom na prírodnej omáčke
Moravské koláče s tvarohom a slivkovým lekvárom
Zelená jedáleň: Sýty šalát s tofu a pórom

 

 

Streda

Gulášová polievka so zemiakmi
Kalerábová polievka s haluškami
Vyprážaný bravčový Cordon bleu /šunka, syr/
Fraštácka kuracia pikantná špecialita /uhorky, feferóny, dijónska horčica/
Fusilli so sušenými paradajkami, olivami a rukolou /na požiadanie syr/
Haruľa na plechu s opečenou cibuľkou /na požiadanie kyslá smotana/
Zelená jedáleň: Cícerové kari s tekvicou

 

 

Štvrtok

Paradajková polievka s cestovinou/1,3,7
Hovädzí vývar so zeleninou a cestovinou 1,3
Bravčový filet na dunajský spôsob /hrášok, pečienka/
Sviečková na smotane
Hubové rizoto s hráškom, strúhaný syr
Bublanina s jahodami, mandarinkami a cukrom
Zelená jedáleň: Ratatouille s kuskusom

 

 

Piatok

Lusková kyslá polievka so zemiakmi
Zeleninová vývarová polievka s ružičkovým kelom
Kurací filet na milánsky spôsob /cibuľa, šunka/
Bravčové ragú s klobáskou a šampiňónmi
Granadiersky pochod, kyslá uhorka
Syrové osie hniezda s cesnakom
Zelená jedáleň: Hubový kuba /krúpy, huby, cesnak/