Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia Vináreň pri Hájku

Adresa

Tehelňa 39
Skalica
909 01


Kontakt

Rozvoz: 034/664 93 55, 0907/127 051
Kontakt: 034/664 93 55, 0907/127 051
vinarenprihajku@gmail.com


O nás

Ponúkame výhodné obedové menu a ako prvý v Skalici aj večerné a víkendové menu. Reštaurácia je vhodná tiež na usporiadanie menších rodinných osláv, promócií či svadieb. Denné menu: polievka, výber zo štyroch jedál a voda len za 3,80 € Denné menu aj rozvážame, platíte iba za balné 0,33€ Pondelok – Piatok 11:00 – 14:00


Otváracie hodiny

Pondelok: 10:30 - 14:00
Utorok: 10:30 - 14:00
Streda: 10:30 - 14:00
Štvrtok: 10:30 - 14:00
Piatok: 10:30 - 22:00
Sobota: 11:30 - 22:00
Nedeľa: Zatvorené

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Menu na týždeň: 01.06.2020 - 07.06.2020

Pondelok

Rascová s vajcom
Kurací závitok so syrom a slaninou, ryža, obloha
Šošovicový prívarok, párky, chlieb
Týždenné menu:
Zeleninový šalát s kuracím mäsom a francúzskym dresingom
toast
Tagliatele s kuracím mäsom, slaninou, pórom a parmezánom

 

 

Utorok

Týždenné menu:
Zeleninový šalát s kuracím mäsom a francúzskym dresingom
toast
Tagliatele s kuracím mäsom, slaninou, pórom a parmezánom
Zemiaková na kyslo
Ovčiarsky bravčový rezeň/bryndza,vajce,šunka/, tlačené zemiaky,
čalamáda
Kuracie prsia s omáčkou z dijonskej horčice, ryža, obloha

 

 

Streda

Fazuľová s rezancami
Šúlance s makom
Morčacie na ,,Čínsky´´ spôsob, ryža, obloha
Pečená krkovička, kapusta, knedľa
Týždenné menu:
Zeleninový šalát s kuracím mäsom a francúzskym dresingom
toast
Tagliatele s kuracím mäsom, slaninou, pórom a parmezánom

 

 

Štvrtok

Hovädzia s hráškom a ryžou
Bravčové smotane a zelenine, cestoviny
Kuracie so šampiňónmi, gratinované zemiaky
Týždenné menu:
Zeleninový šalát s kuracím mäsom a francúzskym dresingom
toast
Tagliatele s kuracím mäsom, slaninou, pórom a parmezánom

 

 

Piatok

Údená s krúpmi
Kurací čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka
Bravové ragú s paprikami, ryža, obloha
Týždenné menu:
Zeleninový šalát s kuracím mäsom a francúzskym dresingom
toast
Tagliatele s kuracím mäsom, slaninou, pórom a parmezánom