Po špargľovej ponuke prichádza z kuchyne trnavského Patriotu ďalšia. Pre nás určite zaujímavejšia. Veď kedy ste naposledy jedli napríklad steak s hmotnosťou 1500 gramov?

Ponuka je naozaj rôznorodá, najmä čo sa týka pôvodu steakov. Z tohto dôvodu je súčasťou ponuky aj popis ku každému z nich. Ak aj po prečítaní stále váhate, ktorý je váš favorit, personál vám pri výbere určite pomôže.
Bohatá vinná ponuka
Chutné jedlo "myje ruku" s kvalitným vínom. Tento výrok si v Patriote osvojili. Veľmi citlivý výber červeného z rôznych oblastí a krajín sa veľmi pekne dopĺňa s výberom steakov. Slovenskú vinársku scénu zastupuje Matyšákov CAMERLON plný černíc. Cuvé Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si v roku 2014 odnieslo mimoriadnu cenu poroty Mondial Du Merlot et Assemblages.
Špičková sviečková z USA s jemnou tukovou mramoráciou spolu pohárom červeného Cabernet Sauvignon od Robert Mondavi, Nappa Valley môže byť ďalšou príjemnou pozvánkou.

Viac už neprezradíme, všetko dôležité i niečo naviac možete ochutnať už sami v Restaurant&Bar Patriot, Trnava. Stojí to za vašu návštevu.
viac info: penzionpatriot.sk
FB fan page: Restaurant & Pension Patriot
Aplikácia ProMenu
Stiahni si aplikáciu ProMenu a sleduj čo varí Reštaurácia Patriot:
#Fotorecept 1 - Legendárny Cordon-bleu
Pri príležitosti medzinárodného dňa Cordon-bleu, sme si pre vás pripravili domácky fotorecept prípravy tohto jedla a zároveň sme sa pozreli na jeho pôvod.
čítať viacMájové špargľové menu v Pension & Restaurant PATRIOT
Tento mesiac si pre Vás tím Pension & Restaurant PATRIOT, Trnava pripravili sezónne ŠPARGĽOVÉ MENU a kvalitné rozlievané vínka k tomu. Nechajte sa pozvať.
čítať viacSlovak Food Festival už tento víkend
Slovak Food Festival, najväčší piknik v meste začne štvrtkovým večerom vína.
čítať viac