Po špargľovej ponuke prichádza z kuchyne trnavského Patriotu ďalšia. Pre nás určite zaujímavejšia. Veď kedy ste naposledy jedli napríklad steak s hmotnosťou 1500 gramov?

Ponuka je naozaj rôznorodá, najmä čo sa týka pôvodu steakov. Z tohto dôvodu je súčasťou ponuky aj popis ku každému z nich. Ak aj po prečítaní stále váhate, ktorý je váš favorit, personál vám pri výbere určite pomôže.

Bohatá vinná ponuka
Chutné jedlo "myje ruku" s kvalitným vínom. Tento výrok si v Patriote osvojili. Veľmi citlivý výber červeného z rôznych oblastí a krajín sa veľmi pekne dopĺňa s výberom steakov. Slovenskú vinársku scénu zastupuje Matyšákov CAMERLON plný černíc. Cuvé Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si v roku 2014 odnieslo mimoriadnu cenu poroty Mondial Du Merlot et Assemblages.
Špičková sviečková z USA s jemnou tukovou mramoráciou spolu pohárom červeného Cabernet Sauvignon od Robert Mondavi, Nappa Valley môže byť ďalšou príjemnou pozvánkou.

Viac už neprezradíme, všetko dôležité i niečo naviac možete ochutnať už sami v Restaurant&Bar Patriot, Trnava. Stojí to za vašu návštevu.
viac info: penzionpatriot.sk
FB fan page: Restaurant & Pension Patriot
Aplikácia ProMenu
Stiahni si aplikáciu ProMenu a sleduj čo varí Reštaurácia Patriot:
Recept: Šťavnatý zelerový šalát
Zelerový šalát neobľubuje každý. Ukážeme vám, ako ho ozvláštniť tak, aby ho zjedol aj ten najväčší odporca zeleru.
čítať viacZo Skalického greenu na romantickú večeru
Ochutnali ste už T-bone steak? Nie? práve tu máte jedinečnú príležitosť v romantickom prostredí Steak house Maxim
čítať viac


