Po špargľovej ponuke prichádza z kuchyne trnavského Patriotu ďalšia. Pre nás určite zaujímavejšia. Veď kedy ste naposledy jedli napríklad steak s hmotnosťou 1500 gramov?

Ponuka je naozaj rôznorodá, najmä čo sa týka pôvodu steakov. Z tohto dôvodu je súčasťou ponuky aj popis ku každému z nich. Ak aj po prečítaní stále váhate, ktorý je váš favorit, personál vám pri výbere určite pomôže.
Bohatá vinná ponuka
Chutné jedlo "myje ruku" s kvalitným vínom. Tento výrok si v Patriote osvojili. Veľmi citlivý výber červeného z rôznych oblastí a krajín sa veľmi pekne dopĺňa s výberom steakov. Slovenskú vinársku scénu zastupuje Matyšákov CAMERLON plný černíc. Cuvé Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si v roku 2014 odnieslo mimoriadnu cenu poroty Mondial Du Merlot et Assemblages.
Špičková sviečková z USA s jemnou tukovou mramoráciou spolu pohárom červeného Cabernet Sauvignon od Robert Mondavi, Nappa Valley môže byť ďalšou príjemnou pozvánkou.

Viac už neprezradíme, všetko dôležité i niečo naviac možete ochutnať už sami v Restaurant&Bar Patriot, Trnava. Stojí to za vašu návštevu.
viac info: penzionpatriot.sk
FB fan page: Restaurant & Pension Patriot
Aplikácia ProMenu
Stiahni si aplikáciu ProMenu a sleduj čo varí Reštaurácia Patriot:
ProMenu radí #1: Kaviarne (severo)západného Slovenska
Vybrali sme 10 podnikov, ktoré stoja za vašu návštevu. Čím sú špeciálne?
čítať viacPoznáte už V V Reštauráciu v Trnave?
Začiatkom tohto roka sa v reštaurácii na Hlavnej udiali zmeny. Ofsajd sa vytratil z mapy reštaurácií a nahradila ho nová reštaurácia - V V Reštaurácia.
čítať viacŠpargľa očami kuchyne Penziónu Patriot Trnava
Poznáte špargľu? Vedeli ste, že sa pestuje až 8 rokov a je mimoriadne zdravá? Viac nám o špargle prezradil Ján Sivák zo známeho trnavského Penziónu Patriot.
čítať viac