Už sú to 2 mesiace, čo je zavretá Barracuda. Jakub Brhel a Adam Hanzel prebrali podnik, ktorý otvorili začiatkom júla. Odvtedy už privítali prvých zákazníkov. Čo majú v ponuke a čo plánujú?
Ponuka jedálneho lístku je zaujímavá. Burger, ryby, steaky... Veľa mäsa, čo poteší každého mäsožravca. Tí, ktorí mäso nemajú v obľube majú na výber zo šalátov a cestovín, prípadne syrov.V dennom menu nájdete až 8 jedál, z čoho sú 4 menené denne a 4 alternatívne zo stálej ponuky v cene 4,- eurá. Poriadna porcia za slušnú cenu. „Čo sa týka jedálneho lístku, jedlá sú v ponuke s prílohami. Nie je problém jej obmeny. Pri príprave denného menu chceme, aby si našiel každý svoje jedlo.“ oboznámil nás Adam.
Ako pokračoval, dozvedeli sme sa, že jedlá sú síce drahšie, ale už sú v cene zahrnuté prílohy. Okrem toho, jedlá sú pripravované z kvalitných surovín, čo sa prejavilo aj na cene. „Aby sme suroviny udržiavali čerstvé, nemáme v jedálnom lístku 1000 jedál. Budeme sa snažiť robiť kvalitne, a nie kvantitatívne.“ Reštaurácia bude robiť aj rozvoz denného menu do 12:00.
Zaujímavosťou je, že si varia vlastné sirupy, z ktorých majú momentálne v ponuke sezónne – bazový, malinový a jahodový.
Čo ešte plánujú sú úpravy v salóniku, ktorého kapacita je 40 ľudí. Ten bude okrem osláv, akcií, svadieb slúžiť aj pre menšie jazzové, bluesové koncerty. Radi by organizovali aj momentálne obľúbené stand-upcomedy.
„najviac nás zaujal pstruh, ktorý je chovaný v Kunove u Kunowského majera.“
Pri návšteve novej reštaurácie Beer House na Sadovej ulici v Senici určite ochutnajte ich letné drinky, ktoré vás v týchto horúcich dnoch zaručene osviežia. Náladu podniku dotvára pohodová atmosféra tvorená mladým kolektívom, z ktorej nebudete sklamaní.
S nami v kuchyni #2: Tajomstvá domáceho pečenia koláčov
Máme pre vás pár domácich tipov, ktoré zaistia prázdny plech do 5 minút.
čítať viac#7 Lifestyle: 6 Chýb, ktoré možno robíte vo výžive
Málo jete, diétujete, stravujete sa neskoro večer? O týchto problémoch, ale aj mnohých iných sa dozviete v článku.
čítať viac