Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Ako vyzerá jedálny lístok? Aké novinky čakajú na návštevníkov v letných mesiacoch alebo aké jedlo odporúča šéfkuchár?

Dosť bolo otázok, pustime sa do písania. Reštaurácia je zariadená jednoducho, čo nás donútilo cítiť sa v nej ako doma.

 

Veľmi milo nás prekvapil jedálny lístok, ktorého obsah tvorí "zopár" jedál. Wooow. Prvýkrát sme sa potešili, že konečne nemusíme hľadať jedlá na desiatich stranách jedálneho lístka. A druhýkrát pri predstave, že jedlo bude pripravované z čerstvých surovín. Práve v spomínaných menších mestách je trend - všetky jedlá z každej kuchyne. Aby sme oslovili čo najviac návštevníkov.

 

 

Dnes však návštevníci vyhľadávujú niečo iné - čerstvé suroviny a menší výber jedál. Každý zákazník však musí nájsť svoje jedlo. To nám potvrdil aj majiteľ reštaurácie: "V jedálnom lístku sa nachádza okolo 10 jedál, v ktorých sú zastúpené mäso, ryba, cestovina, šaláty, risotto... Zostavovali sme ho tak, aby si u nás každý vedel vybrať, či sa už chce poriadne najesť alebo si len zamaškrtiť na niektorom z našich domácich dezertov. Ponuku sme len nedávno obohatili aj o burgery, ktoré sú velmi oblubené a u nás sú tak isto domáce." Žemle na burger si pripravujú sami.

 

Čerstvo upečené žemle na burger.

 

Ako sme ďalej debatovali, spýtali sme sa aj na to, čo v Topka restaurant chystajú pre zákazníkov v lete. "Pripravujeme akcie pre našich zákazníkov v podobe zľavy z celkového účtu (bude to prepojené so vstupenkou na letné kúpalisko Tepličky v Krupine a kúpalisko Neresnica vo Zvolene)." prezradil ďalej pán Gebora. Asi najzaujímavejšia akcia pre hostí reštaurácie, s ktorou sme sa doteraz stretli. Za rodinný obed zľava na výlet. 

 

Keďže pán Gebora je zároveň šéfkuchárom, museli sme sa ho spýtať aj na jedlo, ktoré pripravuje najradšej. Odpoveď - všetky. Práca ho baví a napĺňa a tak by to malo byť. Dodal však, že zákazníkom by určite odporučil ochutnať kombináciu: predjedlo - domáca kačacia paštéta, polievka - hustá paradajková, hlavné jedlo - krkovička pripravovaná metódou sous vide alebo šafránové rizoto. 

 

Priprava dezertu.

 

V reštaurácii nechýbajú, momentálne najobľúbenejšie nápoje, ktorými sú domáce limonády a smoothies.

 

My sme boli v reštaurácii spokojný a nabudúce zhrnieme, ako nám chutili jedlá. Ako hodnotíte restaurant TOPKA vy?

 

Ponuku TOPKA restaurant nájdete tu alebo v aplikácii ProMenu.