Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Čo viedlo nových prevádzkarov k prevzatiu podniku? Aké zmeny sa plánujú? Akcia už tento víkend.

Prevzatie reštaurácie, na mieste, kde už reštaurácia existovala nie je nikdy ľahké. Nastupujúci majitelia sa musia kvalitou aspoň vyrovnať, ak nie prevýšiť tých predchádzajúcich.

 

Tejto výzvy sa chopili noví majitelia starého Ofsajdu: "Mojím detským snom bolo mať vlastnú reštauráciu, teraz si ho plním. Keby som mohol, pripravujem len mäso, niet nad dobrý steak," prezradil nám Vojtech. Niet pochýb, že láska k jedlu je prvým predpokladom byť úspešný v gastronómii. Už jeho vášeň pre prípravu mäsa môže byť pozvánkou na letné grilovačky, ktoré v reštaurácii pripravujú. 

 

                                  

                                  Foto: Ján Král. Zľava: Iveta Tranžíková, Vojtech Smolek, Veronika Opáleková.

 

"S grilovačkami začíname dnes (3.6.2016) o 18:00, až kým zábava neskončí. Bude sa grilovať na krytej terase. Chutné klobásky -  dva druhy, kuracie prsia alebo domáca nátierka na hrianky budú v ponuke. Od 19:00 do 20;00 bude happy hour - jedno pivko, druhé zdarma a tak isto aj kofola. Gril bude na terase a zákazník si môže vybrať, na čo mu vyskočia oči," dopĺňa ho Veronika.

 

 

Po príjemnom posedení a pozvaní na večernú grilovačku nás ešte zaujímalo, ako hodnotia svoje pôsobenie po niekoľkých mesiacoch: "Práca v reštaurácii nás napĺňa a baví. Výsledkom je, že naši pravidelní návštevníci sa vracajú s sú spokojní. To je vždy potešením. Preto by sme chceli pozvať všetkých, či už na grilovačku alebo na obed." 

  

Navštívite V V Reštauráciu aj vy? Ponuku reštaurácie nájdete tu alebo v aplikácii ProMenu.