Reštaurácia Grand. Restaurant vznikla len nedávno. Keď sa súčasnému majiteľovi Jozefovi Beňovi naskytla možnosť otvoriť novú reštauráciu, ihneď sa do nej “vrhol” a pustil sa do práce. Atmosféra vychádza zo štýlových priestorov, ktoré možno kľudne zaradiť medzi tie najkrajšie v Senici. Čo môže očakávať návštevník? Vyspovedali sme v krátkom rozhovore pána majiteľa.
Ako dlho sa venujete gastronómii a prečo práve hotelová reštaurácia?
Gastronómii sa venujeme už 8 rokov. Rozhodli sme sa tentoraz pustiť sa do novej výzvy – skúsiť prácu s hotelovou reštauráciou, ktorá ponúka viacero možností, akými sú raňajky pre hostí a tiež aj podujatia pre firmy.
Čo Vás na tejto práci baví?
Na práci nás baví, že ľudia rôznych národností vedia oceniť kvalitu a chuť našich jedál a to nás ženie nepochybne vpred.
Čo je naopak, najnáročnejšie na prevádzkovaní reštaurácie ?
Najnáročnejším faktorom je vyhovieť širokej palete ľudí a ulahodiť im tak, aby bolo všetko podľa ich predstáv. Myslím si ,že náš personál toto zvláda bravúrne.
Ako funguje kuchyňa pod vaším vedením?
U nás dbáme na čerstvosť a kvalitu jedla, ktoré servírujeme so zmyslom pre detail. Na sezónu chystáme letné menu v podobe rôznych ľahkých šalátov, grilovaného mäsa, miešaných nápojov a iných dobrôt.
Aký druh kuchyne preferujete vo vašej reštaurácii?
V našej Grand reštaurácii máte možnosť ochutnať jedlá, ktoré vynikajú či už chuťou alebo kvalitou. Veríme, že si u nás zákazník oddýchne a strávi príjemné chvíle, nakoľko sme aj pre prostredie v reštaurácii a jeho interiér urobili maximum, o čom svedčia nové, reprezentatívne priestory.
Už ste boli ochutnať jedlá v Grand. Restaurant? Ak nie, pozrite si dennú ponuku a jedálny lístok v mobilnej aplikácii ProMenu.sk a vyskúšajte Grand. Restaurant.
S nami v kuchyni #1: Krájame cibuľu bez sĺz
Dojme nás kadečo. Niektorých romantický film, iných nečakané prekvapenie, všetkých cibuľa.
čítať viac#10 Lifestyle: Obedujte s nami správne! :)
Čínske príslovie : „Hladnému nedaj rybu, ale daj mu udicu a nauč ho loviť“
čítať viacObsluha v reštauráciách
S akou obsluhou sa môžete stretnúť alebo ste sa už stretli počas vášho obeda alebo romantickej večere?
čítať viacŠpargľa očami kuchyne Penziónu Patriot Trnava
Poznáte špargľu? Vedeli ste, že sa pestuje až 8 rokov a je mimoriadne zdravá? Viac nám o špargle prezradil Ján Sivák zo známeho trnavského Penziónu Patriot.
čítať viacReštaurácia Marína
Priestor ešte nedávno známy ako Slovenská reštaurácia nahradila nová Reštaurácia Marína. Na to, ako sa tejto senickej prevádzke darí, sa pozrieme v našej recenzii.
čítať viacDenník Gastronauta: Restaurant a Penzion Patriot - Trnava
Denník Gastronauta a jeho ďalší diel. V Trnave sme navštívili túto reštauráciu s dobrou povesťou.
čítať viacTypy ľudí v reštaurácii
Práca čašníka nie je vôbec ľahká. Prináša strasti, ale má aj svoje svetlé stránky. Ako vnímajú čašníci svojich hostí pri obsluhovaní?
čítať viac