Reštaurácia Grand. Restaurant vznikla len nedávno. Keď sa súčasnému majiteľovi Jozefovi Beňovi naskytla možnosť otvoriť novú reštauráciu, ihneď sa do nej “vrhol” a pustil sa do práce. Atmosféra vychádza zo štýlových priestorov, ktoré možno kľudne zaradiť medzi tie najkrajšie v Senici. Čo môže očakávať návštevník? Vyspovedali sme v krátkom rozhovore pána majiteľa.
Ako dlho sa venujete gastronómii a prečo práve hotelová reštaurácia?
Gastronómii sa venujeme už 8 rokov. Rozhodli sme sa tentoraz pustiť sa do novej výzvy – skúsiť prácu s hotelovou reštauráciou, ktorá ponúka viacero možností, akými sú raňajky pre hostí a tiež aj podujatia pre firmy.
Čo Vás na tejto práci baví?
Na práci nás baví, že ľudia rôznych národností vedia oceniť kvalitu a chuť našich jedál a to nás ženie nepochybne vpred.
Čo je naopak, najnáročnejšie na prevádzkovaní reštaurácie ?
Najnáročnejším faktorom je vyhovieť širokej palete ľudí a ulahodiť im tak, aby bolo všetko podľa ich predstáv. Myslím si ,že náš personál toto zvláda bravúrne.
Ako funguje kuchyňa pod vaším vedením?
U nás dbáme na čerstvosť a kvalitu jedla, ktoré servírujeme so zmyslom pre detail. Na sezónu chystáme letné menu v podobe rôznych ľahkých šalátov, grilovaného mäsa, miešaných nápojov a iných dobrôt.
Aký druh kuchyne preferujete vo vašej reštaurácii?
V našej Grand reštaurácii máte možnosť ochutnať jedlá, ktoré vynikajú či už chuťou alebo kvalitou. Veríme, že si u nás zákazník oddýchne a strávi príjemné chvíle, nakoľko sme aj pre prostredie v reštaurácii a jeho interiér urobili maximum, o čom svedčia nové, reprezentatívne priestory.
Už ste boli ochutnať jedlá v Grand. Restaurant? Ak nie, pozrite si dennú ponuku a jedálny lístok v mobilnej aplikácii ProMenu.sk a vyskúšajte Grand. Restaurant.
#11 Lifestyle: Večerajte s rozumom
Raňajky sú základ dňa, obed je nevyhnutnosť a večera je vaše úspešné zakončenie dňa, ktoré si určite musíte dopriať.
čítať viacTrnavská predsieň
Vedeli ste, že v trnavskom nárečí sa predsieni povie aj forhaus?? Ja nie. Zistila som to až po návšteve malebnej rodinnej reštaurácie nazvanej typicky trnafsky – FORHAUS.
čítať viacSlovak Food Festival
Chcete si dopriať víkend plný gurmánských zážitkov a potešiť svoje chuťové bunky? tak prídite na tento skvelý festival !
čítať viacPredstavujeme Vínnu Reštauráciu Branč
Nová reštaurácia sa ponesie v znamení kombinácie Slovenskej a Chorvátskej kuchyne. Čo môžeme očakávať?
čítať viacSenický „Sklep pub“ kočuje do nového priestoru
Senický "Sklep pub" mení svoju tvár, čo môžeme čakať?
čítať viacĎalšie reštaurácie zo Záhoria sa pridali k nám
Súhlasíte, že Pizza e Ristorante, Collegium Restaurant a Bistro Kuchyňka patria medzi najlepšie podniky, ktoré Holíč ponúka? K týmto reštauráciám sa pridala aj sv. Margita v Kopčanoch.
čítať viac